Modelliği bırakıp, evini taşıdı

Podyumların aranan ismi Bella Hadid, Lyme hastalığı için tedavi görüyordu. Ünlü model, modelliği bıraktı. Hadid konuya ilişkin, “10 yıl modellik yaptıktan sonra, kariyerime o kadar çok enerji, sevgi ve çaba harcadığımı ve uzun vadede bunun karşılığını görmediğimi fark ettim” dedi.

MAGAZİN 05.05.2024, 13:16 06.05.2024, 09:23 Melina Ay
Modelliği bırakıp, evini taşıdı

Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele eden Bella Hadid, uzun süredir Lyme hastalığıyla mücadele ediyordu. Model, hastalığı nedeniyle zor zamanlar geçirirken, bir süre önce tedavi sürecini takipçileriyle paylaşarak duygularını ifade etmişti. Şimdi ise, podyum dünyasının en popüler modellerinden biri olan Bella Hadid, modellik kariyerini sonlandırma kararı aldı. Hadid kararını, 10 yıl boyunca modellik yapmış olmama rağmen, kariyerim için harcadığım emeği ve enerjiyi göz önünde bulundurarak uzun vadeli olarak bunun karşılığını alamadığımı fark ettim” diyerek açıkladı.

Fırsat bulamadıklarını gerçekleştiriyor

Dünyaca ünlü markalarda çalışan ve kısa sürede moda sektörün en iyi isimlerinden biri haline gelen Hadid şehir hayatını da bırakarak yakın zamanda Teksas'a taşındı. Sevgilisi Adan Banuelos ile daha sakin bir hayata adım atan model şu açıklamalara yer verdi:

“İlk defa sahte bir yüz takmıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorsam dışarı çıkmam. Kendimi iyi hissetmiyorsam kendime zaman ayırırım. Ve daha önce hiç bunu yapma veya söyleme fırsatım olmadı.”

Yorumlar (0)