Skandal dava: Sapık gelin düğünden önce yakayı ele verdi!

Düğününe aylar kala öğrencisine attığı iğrenç mesajlar ortaya çıkan sapık öğretmen ABD'de infial yarattı.

DÜNYA 05.05.2024, 13:34 06.05.2024, 09:23 Buse Önder
Skandal dava: Sapık gelin düğünden önce yakayı ele verdi!

Wisconsin eyaletinde bir ilkokulda öğretmenlik yapan Madison Bergmann ve nişanlısı Sam Hickman, uzun süredir birlikte olmalarının ardından temmuz ayında evlenmeyi planlıyordu. Ancak Madison'un karıştığı bir skandal nedeniyle bu planlar altüst oldu.

New York Post gazetesinin haberine göre, genç kadının reşit olmayan bir öğrencisiyle ilişki yaşadığı ortaya çıktı ve düğün iptal edildi.

Polis mesajlaşmalara ulaştı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan damadın arkadaşı, "Düğün bu yaz olmayacak, bu kesin. Küçük bir çocukla aldattı, bu büyük bir saçmalık" dedi ve damadın hala şok içinde olduğunu ifade etti.

Reşit olmayan çocukla yapılan konuşmalar, kurbanın ailesi tarafından fark edilince Madison hakkında dava açıldı ve genç kadın tutuklandı. Polisler, sapık öğretmenin küçük çocuğa cinsel içerikli mesajlar attığını belirledi. Ayrıca, bu cinsel içerikli mesajların kağıtlara yazılmış haline de ulaşıldı.

Kefaletle serbest kaldı

Küçük çocuğa yönelik istismarın ne kadar süredir devam ettiği henüz net değil ancak geçtiğimiz Aralık ayından bu yana sürdüğü tahmin ediliyor. Öğretmen, birinci derece cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanmasına rağmen 25 bin dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.

Davanın ise hala devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)