Korhan Berzeg'in ölüm sebebi ne? Adli Tıp sonucu açıkladı

Korhan Berzeg'in ölümünün kesinleşmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Ölüm sebebinin anlaşılabilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemeden sonuç çıktı.

GÜNDEM 18.05.2024, 19:50 Hakan Öksüz
Korhan Berzeg'in ölüm sebebi ne? Adli Tıp sonucu açıkladı

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg, İngiliz eşi Angela Berzeg ile Mayıs 2023'te Balıkesir Gönen'e bağlı Armutlu Mahallesi'nde yer alan evine tatile gitmişti. "Tina" isimli köpeği ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıkan Berzeg, bir daha geri dönemedi.

Kemikleri dere yatağında bulunmuştu

Kaybolmasından 312 gün sonra Armutlu Mahallesi'ne 3,5 kilometre uzaklıktaki bir dere yatağında Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafetler, kimlik ve kredi kartı ile kemik parçaları bulundu.

Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay, ekiplere durumu bildirdi. İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nda yapılan incelemeler, bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg'e ait olduğunu ortaya çıkardı.

Ölüm sebebi tespit edilemedi

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in hayatını kaybettiğinin kesinleşmesinin ardından ölüm nedeni merak edildi. Ölüm sebebinin anlaşılması için İstanbul Adli Tıp Kurumunda kemikler üzerinde yapılan çalışma sonuçlandı.

Korhan Berzeg'in ölüm nedeninin tespit edilemediği vurgulandı. İlerleyen günlerde raporun hazırlanacağı, kemiklerin Berzeg'in ailesine teslim edileceği kaydedildi.

Yorumlar (0)