Sanatçı Sümer Ezgü hayranlarına kötü haber

Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü ve ailesinin bulunduğu otomobil ile çekme karavan Antalya’da devrildi. Severlerini korkutan kazanın ardından Ezgü ve ailesinin kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

GÜNDEM 05.09.2023, 12:21 05.09.2023, 17:39 Şeyda Gül
Sanatçı Sümer Ezgü hayranlarına kötü haber

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Yazır mevkiinde sanatçı Sümer Ezgü'nün kullandığı otomobil, rampada kuvvetli rüzgarın da etkisiyle refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ve araca bağlı olan çekme karavan yola devrildi. Kazanın ardından sanatçı Ezgü, eşi ve iki çocuğunun yanında olduğu öğrebildi.

Ezgü’den ilk açıklama geldi

Kazanın ardından, aracına bağlı karavanla seyahat ederken kaza geçirdiklerini söyleyen Ezgü, şiddetli rüzgarın etkisi ile kontrolü kaybettiğini ifade etti. Oğlunun Berlin'de konservatuarı kazandığını ve onu bırakmak için Almanya'ya gittikleri sırada kaza geçirdiklerini ifade eden Ezgü, “Yokuş aşağı inerken fazla hızlı değildim ama rüzgar bizi savurdu ve refüje çarparak devrildik. Eşim ve iki çocuğum da yanımdaydı. Çok şükür hiçbirimize bir şey olmadı. Oğlumun eşyaları da karavandaydı. Aracımız ve eşyalar zarar gördü” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)