Kendisiyle beraber annesinin de olduğu evi ateşe verdi

Kocaeli'de alkollü bir kişi, annesiyle birlikte yaşadığı tek katlı evi ateşe verdi. Yangın, hızla büyüyerek bitişikteki diğer eve sıçradı, ancak itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay sırasında, yangınla sarılan evin duvarında asılı olan Türk bayrağı, itfaiye amiri tarafından kurtarılarak yanmaktan korundu.

YAŞAM 15.05.2024, 02:23 16.05.2024, 13:40 Melina Ay
Kendisiyle beraber annesinin de olduğu evi ateşe verdi

Yangın, dün saat 22.30 sıralarında Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı Arslanbey Mahallesi İzmit Caddesi’ndeki tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu öğrenilen S.Y. (45), annesi K.Y.'nin de (75) içinde bulunduğu evi ateşe verdi. Alevleri fak eden çevre evlerdeki vatandaşların müdahalesiyle S.Y. ile annesi K.Y. evden çıkarıldı. Alevler, tek katlı binayı sararken, bitişiğindeki diğer tek katlı eve de sıçradı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, S.Y.'yi gözaltına aldı, anne K.Y. ise ambulansta tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ardından, ekipler, kül haline gelen evlerde soğutma çalışması yaptı. Elektrik dağıtım şirketi ekipleri, olası sorunları önlemek için elektriği kesmek zorunda kaldı.

Öte yandan, yangın sırasında yanan evin duvarında asılı olan Türk bayrağının, itfaiye amiri tarafından korunarak yanmaktan kurtarıldığı gözlendi. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)