Huawei'ye iki ödül daha!

Çinli teknoloji devi Huawei ödüle doymuyor. P serisi ile en önemli rakipleri Apple ve Samsung'a fark atan Huawei, "En İyi Kameralı Telefon" ve "En İyi F/P (fiyat-performans) Telefonu" ödüllerinin sahibi oldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 11.11.2019, 13:51
Huawei'ye iki ödül daha!

Cep telefonu teknolojisinin en güçlü aktörlerinden olan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu, her sene gerçekleştirilen TechRadar Mobil Seçim Tüketici Ödülleri'nden ikisinin sahibi oldu.

Bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilen TechRadar Mobil Seçim Tüketici Ödülleri'nde jüri ve kullanıcılar, en iyi kamera ve en iyi fiyat-performans ödüllerini Huawei'e verilmesini kararlaştırdı. Jüri ve cep telefonu kullanıcıları Huawei P30 Pro'yu "En İyi Kameralı Telefon", Huawei P smart 2019'u ise "En İyi Fiyat-Performans Telefonu" seçti.

En İyi Fiyat-Performans dalında ödül Huawei P smart 2019'un oldu

İletişim devi Huawei'in sürüm telefonu "Huawei P smart 2019"un başarısı ödül töreninde açıklanırken, "Huawei P smart 2019… Jüri üyeleri tarafından gelişmiş tasarımı ve etkileyici depolama kapasitesiyle övgüyle ödüllendiriliyor." şeklinde anons edildi. "En İyi Fiyat-Performans Telefonu" ödülü "Huawei P smart 2019"a verildi.

En İyi Kameralı Telefon dalında ödül Huawei P30 Pro'ya verildi

Ödül töreninde "En İyi Fiyat-Performans Telefonu" kategorisini, "En İyi Kameralı Telefon" kategorisi izledi. Huawei'in amiral gemisi Huawei P30 Pro'nun kazanan ilan edildiği "En İyi Kameralı Telefon" kategorisinde ödül takdimi yapılırken, "Bir telefona 4 kamera birden koymanın sanki hile yapılmış olduğunu düşünebilirsiniz fakat Huawei, 4 kamera teknolojisiyle mükemmel bir kamera konfigürasyonu kurulabileceğini bize gösterdi." ifadeleri kullanıldı.

Huawei: 2 ödül birden almış olmanın sevincini yaşıyoruz

Duygularını açıklayan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Cihazlar Başkan Yardımcısı Li Chang Zhu, TechRadar'daki teknoloji uzmanlarından oluşan jüri ile seçkin teknoloji tüketicileri tarafından bir kez daha ödüllendirilmekten gurur duyduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Huawei P Serisi cihazlarımız için de 2 ödül birden almanın sevincini yaşıyoruz. Huawei, teknoloji tüketicilerine yeni ve gelişmiş akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimleri imkânı sağlayarak mobil fotoğrafçılığın sınırlarını zorlamanın garantisini veriyor."

Huawei P30 sürekli kendini geliştiriyor

Çinli teknoloji devi Huawei, yeni P30 Pro ürününü Eylül ayında satışa sundu ve her yeni üretimde Huawei P serisinin tasarımını ve fotoğraf teknolojisini geliştirmeye devam etti. Yeni P30 Pro, renk tasarımında geliştirmelere, video ve fotoğraf düzenleme işlevlerine sahip.

17 milyon adedin üzerinde satış rakamını elde eden Huawei P30 serisi, EISA (Europe Imagine Association / Avrupa Görüntü ve Ses Birliği) dâhil olmak üzere dünyada teknoloji üzerine faaliyet gösteren çok sayıda yetkili kuruluş tarafından ödüllendirildi. Huawei P30 Pro, Avrupa Görüntü ve Ses Birliği tarafından "EISA Best Smartphone 2019-2020" seçilmişti.

Yorumlar (0)