Huawei’den dikkat çeken özellikleriyle Nova 6

Huawei Nova 5 serisinin ardından iyileştirmelerin ve değişikliklerin yapıldığı ve sürpriz özellikleriyle gelen Nova 6 serisini çıkarmaya hazırlanırken telefonun detayları internete sızdırıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.10.2019, 13:00
Huawei’den dikkat çeken özellikleriyle Nova 6

Huawei tarafından uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çenen Nova 5 serisinin ardından şimdi de Nova 6 serisinin hazırlığında. Ve uzun bir aranın ardından beklenen Nova 6 5G tasarımı internet üzerinden sızdırıldı.

Cihazın her iki versiyonunun onayı TENAA isimli Çinli sertifikasyon kurumu tarafından alındı. Bununla birlikte 4G’li telefon WLZ-AL10 model numarasıyla, 5G’li cihaz ise WLZ-AN00 model numarasıyla piyasaya çıkacak.

Nova 6’nın sertifikası incelendiğinde cihazın 40W hızlı şarj desteğiyle birlikte geleceği görülüyor. Aslında 40W hızlı şarj yeni bir özellik değil fakat birçok firmanın amiral gemisi telefonlarında hala bu kadar hızlı şarj özelliğinin bulunmadığını söylemek mümkün.

Telefona ilişkin dikkat çeken başka bir özellikse 40W’lık bu hızlı şarjı destekleyen adaptöründe kutu içeriğinden çıkacak olması. Sertifikasyon kurumu tarafından paylaşılan belgeler bunu gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan tasarım ile birlikte arkada 4 önde ise iki kamera bulunacağı doğrulandı. Önde bulunan çift kamera, Galaxy S10 Plus’a benzer şekilde delikli bir ekran tasarımı içerisinde bulunuyor.

Firmanın yeni nesil amiral gemisini 2019 Aralık ayında tanıtması bekleniyor.

Yorumlar (0)