Galatasaray'da ses getirecek transfer görüşmesi yapıldı

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, bu kez kancayı Arjantinli süper yıldız Paulo c taktı.

SPOR 09.05.2024, 10:17 10.05.2024, 09:14 Şeyda Gül
Galatasaray'da ses getirecek transfer görüşmesi yapıldı

Şampiyonluk için gün sayan Galatasaray, gelecek sezona için transfer çalışmalarına hız verdi. Önümüzdeki yıl iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim dünya yıldızını mercek altına aldı. Galatasaray’ın eski gözdesi Paulo Dybala için yeniden harekete geçtiği ortaya çıktı.

Görüşme gerçekleşti

Galatasaray, hem Roma ile hem de Arjantinli yıldızın menajeriyle görüşüp nabız yokladı. 30 yaşındaki hücum oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların oyuncuyu renklerine bağlayabilmek için her türlü fedakarlığı yapmaya kararlı olduğu kaydedildi.

Roma'da etkili bir sezon geçiren 30 yaşındaki yıldız oyuncu Dybala, oynadığı 37 maçta 16 gol atarken 10 asist yaptı.

Dybala kimdir?

Dybala Palermo, kariyeri boyunca üst düzey kulüplerde oynadı. Roma, Juventus gibi takımlarda forma giyen 30 yaşındaki Dybala Palermo, 2022 yılında Dünya Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilen Dybala Palermo, Arjantin Milli Takımı ile 38 maçta görev aldı. Yıldız oyuncunun kulübü Roma ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (0)