Zonguldak'ta pitbull dehşet saçtı! Polis biber gazı kullandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen olayda, sahibinin park halindeki otomobilinden kaçan pitbull cinsi köpek, sahildeki bir süs köpeğini boğarak öldürürken, ayırmaya çalışan köpeğin sahibi ile birlikte 2 köpek ve bir kediyi de yaraladı.

YAŞAM 08.12.2020, 18:56 09.12.2020, 18:03
Zonguldak'ta pitbull dehşet saçtı! Polis biber gazı kullandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen olayda, sahibinin park halindeki otomobilden kaçan pitbull cinsi köpek, sahildeki bir süs köpeğini boğarak öldürürken, ayırmaya çalışan köpeğin sahibi ile birlikte 2 köpek ve bir kediyi de yaraladı. Pitbull'un köpeğe saldırmasını polis biber gazı ile halk ise ellerindeki kovalarla köpeğin saldırısını engellemeye çalıştı.

Olay, Karadeniz Ereğli ilçesi Atatürk Bulvarı yanındaki sahil bölgesinde meydana geldi. 



Biber gazı kullanıldı

İddiaya göre sahibinin park halindeki otomobilinin açık olan camından kaçan pitbull cinsi köpek, sahilde köpeğini gezdiren Melih Uysal ile köpeğine saldırdı. Melih Uysal, kucağına aldığı süs köpeğine saldırıyı önlemek için yoğun çaba sarf etse de engelleyemedi. 

Pitbull cinsi köpek, saldırdığı köpeği boğarak feci şekilde öldürürken, sahibi Melih Uysal'ı da elinden yaraladı. Olaya şahit olanların ihbarı üzerine olay yerine güvenlik ekipleri ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. 

Elinden yaralanan Melih Uysal, sağlık çalışanlarının olay yerinde yaptıkları ilk tedavinin sonrasında hastaneye sevk edilirken, güvenlik güçleri pitbull'u durdurmak için uzun süre uğraştı. 

Sahilde gördüğü her köpeğe saldıran pitbull'u durdurmak için güvenlik güçleri biber gazı kullanırken, vatandaşlar da ellerindeki kovalarla müdahale etmeye çalıştı. 



Vatandaşlardan tepki

Saldırgan köpek bu esnada 2 köpeği ve bir kediyi de yaraladı. 

Güvenlik güçlerinin talebi üzerine Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olayın meydana geldiği bölgeye gelerek pitbull'u yakalamaya çalıştı. Bu esnada olay yerine gelen saldırgan köpeğin sahibi, köpeğini alarak tekrar otomobiline bindirdi. 

Olay yerindeki Zonguldaklılar saldırgan köpeğin sahibine tepkide bulundu. Pitbull'un sahibi işlem yapılmak üzere Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.









Yorumlar (2)
Osman 3 yıl önce
Bu insanları bu hayvanı beslemekten en az iki yıl içeri tutmak şart
Orda hiç mi bir ekekgibi erkek yortu o köpeğin sahibine güzel bir sopa atılırdı 3 yıl önce