Husumetlisinden kaçıp sığındığı binada dayak yedi

Antalya'da, husumetli olduğu kişiden kaçmaya çalışıp bir binaya sığınan 25 yaşındaki Hüseyin S., girdiği binada hırsız zannedilip darp edildi.

YAŞAM 13.03.2021, 09:41 14.03.2021, 09:54
Husumetlisinden kaçıp sığındığı binada dayak yedi

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Hüseyin S., husumetli olduğu şahıstan kaçmaya çalışıp sığındığı 4 katlı bir binada hırsız zannedilip darp edildi.

Darp sonucu elindeki platini çıktı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Üçgen Mahallesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Hüseyin S., husumetli olduğu birinden kaçmak için önüne çıkan 4 katlı bir apartmana sığınmak istedi. 



Hüseyin S.’nin, yakalanmamak için girdiği binada, panik bir şekilde kapıları zorlamasıyla apartman sakinleri hırsız zannedip telaşa kapıldı. Hırsız zannedilen Hüseyin S., apartman sakinleri tarafından darp edildi. Darp edilmesi 25 yaşındaki gencin elindeki platinin de çıktığı belirtildi. 

Olaya karışanların ifadesi alındı

Apartmandakiler, 25 yaşındaki Hüseyin S.’yi darp ettikten sonra polise haber verdi. sağlık ekiplerinin de intikal ettiği bölgede Hüseyin S.’nin ilk müdahalesi yapıldı ve Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldığı aktarıldı. Hastanedeki incelemelerde gencin, vücudunun çeşitli yerlerinde darp kaynaklı yaralanma tespit edilirken, elindeki platinin de çıktığı belirlendi. 

Polis, olaya karışanları ifadelerini almak üzere emniyete götürürken olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)