Antalya'da korku dolu anlar: Yolcular camları kırıp atladı

Alanya’dan Antalya Havaalanı yönüne turist taşıyan tur şirketi otobüsü bariyerlere çarptı. Sağ tarafı tümüyle hasar gören aracın kapıları açılmayınca turistler camı kırarak kendilerini dışarıya attılar. O anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

YAŞAM 15.07.2021, 18:27
Antalya'da korku dolu anlar: Yolcular camları kırıp atladı

Alanya’dan Antalya Havaalanı'na turist taşıyan '07 SE 780' plakalı tur otobüsü, aktarılan bilgilere göre, üst geçitte başka bir aracın sıkıştırması neticesinde bariyerlere çarparak durabildi. 

Camları kırıp atladılar

Otobüsün sağ bölümünün tamamen hasar görmesi neticesinde kapılar açılmayınca paniğe kapılan yolcular, aracın camlarını kırarak kendilerini dışarıya attılar. O anlar kameralar tarafından kayda alınırken, kazanın oluşma anını anlatan tur otobüsünün şoförü, telefonla konuşarak sol taraftan gelen bir araç şoförünün kendisini sıkıştırdığını dile getirdi. Bu durum üzerine sağ taraftaki bariyerlere çarptığını ve otobüsün sağ kısmının tamamen hasar gördüğünü, turistlerin büyük bir paniğe kapılarak camları kırıp aşağıya atladıklarını dile getirdi. Olaya şahit olan yurttaşların ihbarda bulunması üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Can kaybı yaşanmadı

Otobüsten kendilerini can havliyle dışarıya atan turistler korku dolu anlar yaşarken, yaralılara sağlık personelleri tarafından ilk yardımları gerçekleştirildi. Can kaybının yaşanmadığı kazada turistler başka bir araçla havaalanına nakledildi.

















Yorumlar (0)