15 yaşındaki çocuk zeytinlikte ölü bulundu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişi, zeytinlikte ölü bulundu. Zeytinlikte alanda hareketsiz biri olduğunu fark eden mahalleli, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verirken, olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri gerçekleştirdikleri incelemelerde yerde hareketsiz bir şekilde yatan 15 yaşındaki Ferit Ertürk adlı gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

YAŞAM 25.08.2021, 10:09 26.08.2021, 09:33
15 yaşındaki çocuk zeytinlikte ölü bulundu

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı olan Geçit mahallesindeki zeytinlikte, gece 02.30 sıralarında yoldan tesadüfen geçen bir mahalleli, yerde hareketsiz bir şekilde yatan birini gördü.

Yoldan geçerken yerde yatan birini gördü

Mahalleli, yerde yattığını gördüğü kişinin yanına gitti. Yanına gittiği gencin herhangi bir tepki vermediğini fark edince durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından gerçekleştirdikleri incelemelerde, yerde yatan gencin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Vücudunda herhangi bir yara izi olmadığı belirlenen Ferit Ertürk'ün elinde ve olay yerinde tespit edilen çok sayıda çakmak gazı tüpü görenlerin dikkatini çekti. Ertürk'ün yere düştüğü esnada yanında bulunan arkadaşı A.T.'nin bölgeden kaçtığı aktarıldı.

Yaşamını yitiren gencin cesedi, savcılık incelemesinden sonra Otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna götürüldü.

Yorumlar (0)