Wilfried Zaha transferinde olay gelişme: Fenerbahçe derken Galatasaray...

Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren yıldız kanat oyuncusu Wilfred Zaha için harekete geçen Galatasaray, görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

SPOR 23.07.2023, 17:50 24.07.2023, 09:20 Şeyda Gül
Wilfried Zaha transferinde olay gelişme: Fenerbahçe derken Galatasaray...

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, Wilfred Zaha'nın transferi için görüşmelere başladığını duyuruldu. Galatasaray’dan KAP'a yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’ye tarihi çalım

Yaz transfer döneminin başından beri Fenerbahçe'nin gündeminde olan Wilfried Zaha, Galatasaray'ı tercih etmesinin ardından kulübün sosyal medya hesabından alaylı paylaşım yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün, 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Zaha'yı Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna ettiği öğrenilirken oyuncunun bu sezon Crystal Palace formasıyla 27 lig maçında 7 gol 2 asist kaydettiği öğrenildi.

Wilfried Zaha kimdir?

30 yaşındaki sol kanat oyuncusu Wilfried Zaha, futbolculuk kariyerinde Manchester United, Cardiff City ve Crystal Palace formalarını terleterek başladı. Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta takımına 166 gollük katkı (90 gol - 76 asist) sağlayan oyuncunun tam adı Dazet Wilfried Armel Zaha olarak biliniyor. Yıldız futbolcu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

Yorumlar (0)