İstanbul'da parkta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açılan bir parkta 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

YAŞAM 12.05.2024, 15:30 13.05.2024, 10:31 Buse Önder
İstanbul'da parkta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Bağcılar ilçesinin Merkez Mahallesi'nde bulunan bir parkın yanından geçen bir araçtan ateş açılması sonucu, parkta oturan Furkan Torun (26) ve Bayram K. isabet eden mermilerle yaralandı.

Olay sonrasında ise ateş açan saldırganlar kaçtı.

Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen Furkan Torun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Torun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Diğer yaralı olan Bayram K'nin tedavisi ise devam ettiği öğrenilirken, polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye başkanının yeğeni olduğu öğrenildi

Hayatını kaybeden Furkan Torun'un, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker'in yeğeni olduğu öğrenildi. Başkan Asker, sosyal medya hesabından yeğeni için başsağlığı mesajı yayımlayarak, "Yeğenim Furkan Torun'u kaybettik. Defin işlemi İstanbul'da olacaktır. Saatle alakalı ilerleyen saatlerde bilgi verilecektir. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)