En acı anneler günü: Maganda kurşunu annelerini hayattan kopardı!

Adana'da yaşayan hukuk fakültesi öğrencisi Burak Derin ve kardeşleri, yaşamlarının en acı Anneler Günü'nü yaşıyor. Annelerini maganda kurşunuyla kaybeden bu kardeşler, 8 gündür adalet bekliyor.

GÜNDEM 12.05.2024, 12:20 Buse Önder
En acı anneler günü: Maganda kurşunu annelerini hayattan kopardı!

Adana'da 8 gün önce anneleri maganda kurşunuyla hayatını kaybeden kardeşler, Anneler Günü'nü mezarları başında kutladı.

4 Nisan Cumartesi günü Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde gerçekleşen olayda, 43 yaşındaki Hayriye Derin, otomobiliyle 12 yaşındaki oğlu Talha'yı yabancı dil kursuna bıraktıktan sonra diğer oğlu 7 yaşındaki Kayra ile birlikte evine dönmek için yola çıktı.

Bu sırada motosikletli 2 kişi, husumetli oldukları bir kişinin iş yerine tabancalı saldırı düzenledi. Saldırı sırasında çıkan kurşunlardan biri Hayriye Derin'in otomobilinin arkasından gelen yolda isabet etti.

Kayra, annesinin gözleri önünde vurulduğunu izlerken o panikle karşı şeritten gelen bir minibüse çarptı.

En acı anneler günü

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Hayriye Derin'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak sağlık durumu ağır olan Hayriye Derin tüm müdahalelere rağmen Cumartesi akşamı yaşamını yitirdi. Derin'in cenazesi Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Eşini kaybeden Ali Derin, Anneler Günü'nde evlatlarıyla birlikte mezarlığa gitti. Acılı aile, annelerinin mezarı başında dua ettikten sonra su döktü.

Yorumlar (0)