Ancelotti'den Arda Güler'e övgü

Real Madrid'in ALaves'i 5-0 yendiği maçtaki son golü atan Arda Güler'in yıldızı parlamaya devam ediyor. İspanyol basınının büyük ilgi gösterdiği genç oyuncu hakkında Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'den açıklama geldi. Maçın ardından konuşan İtalyan hoca, Arda'yı övdü.

SPOR 15.05.2024, 11:07 16.05.2024, 16:02 Hakan Öksüz
Ancelotti'den Arda Güler'e övgü

Arda Güler'in formasını giydiği İspanyol devi Real Madrid, La Liga'daki 36'ncı şampiyonluğunu garantilemenin verdiği rahatlıkla sahasında Alaves'i ağırladı. Rakibini 5-0 mağlup eden Real Madrid'de son golü atan isim, genç yıldız Arda Güler oldu.

Takım arkadaşları ve Ancelotti'yi sevince boğdu

Dakikalar 81'i gösterirken sahneye çıkan Arda Güler, gelen pası değerlendirdi ve Alaves kalecisini gafil avladı. Golün ardından takım arkadaşlarının ve teknik direktör Carlo Ancelotti'nin sevinci dikkatlerden kaçmadı.

La Liga'daki 4. golünü attı

La Liga'da az süre almasına rağmen 9. maçındaki 4. golünü atan 19 yaşındaki yıldız, İtalyan teknik direktör Ancelotti'den övgü aldı.

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan deneyimli çalıştırıcı, Arda Güler'in harika bir ilerleme kaydettiğini belirtti.

Ancelotti: "En olmayacak anlarda gol atabiliyor"

Takımdaki genç oyuncularını çok sevdiğini kaydeden İtalyan hoca, "Arda da bunlardan biri. Doğal bir yeteneğe sahip. En olmayacak anlarda gol atabiliyor. Takım arkadaşları da onu çok seviyor. İstemese bile gol atıyor, bunun sebebi topun ona aşık olması." dedi.

AS: "Mübarek adamdan harika gol"

Arda Güler'in başarısı ve İspanyol futbolundaki etkisi, basının da ilgisini çekiyor. AS gazetesi, Arda Güler'in bir elini kalbine koyduğu, bir elini de havaya kaldırdığı gol sevincine değinerek, "Mübarek adamdan harika gol." ifadesini kullandı. 

Yorumlar (0)