Arda Güler, İspanya'da manşetleri süsledi: Şimdiden 3 gol…

Arda Güler'in gol attığı maçta Granada'yı 4-0 mağlup eden Real Madrid, İspanya La Liga'da şampiyonluğunu garantilerken, 19 yaşındaki milli futbolcunun performansı İspanyol basınında büyük yankı uyandırdı.

SİYASET 12.05.2024, 11:51 Şeyda Gül
Arda Güler, İspanya'da manşetleri süsledi: Şimdiden 3 gol…

İspanya La Liga'da Real Madrid, şampiyonluğunu daha önceden garantilemişti. Real Madrid Arda Güler'in gol attığı maçta Granada'yı  4-0 mağlup ederken 19 yaşındaki milli futbolcunun performansı İspanyol basınında manşetleri süsledi.

Bu çocuk çok özel

AS'ta yer alan haberde Arda Güler'in çok özel bir futbolcu olduğu belirtilirken, 19 yaşındaki on numara için “Bu çocuk çok özel. Arda Güler harika bir gol attı” ifadelerini kullanıldı.

Türk futbolcu bir önceki hafta San Sebastian'da yaptığı gibi yine fileleri havalandırdığı bilgisine yer verilen haberde, Granada karşısında golünü harika bir vuruşla yaptığı kaydedildi.

Birikimlerini katladı

Depor'ın aktardığı haberde ise genç futbolcunun aldığı süreleri çok iyi kullandığına vurgu yapıldı. “Arda Güler topu ustaca kontrol etti ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Granada kalecisinin yapacak bir şeyi yoktu” denilen haberde, Arda’nın oynadığı toplamdaki 210 dakikada lig sezonundaki birikimlerini katladığını belirtildi.

Büyük sıçrama yaptı

Genç futbolcunun özel bir isim olduğuna dikkat çekilen Marca'nın haberinde, Real Madrid'e Kylian Mbappe'nin de geleceği vurgulandı. Arda Güler kendisine dakika verildiği anda büyük bir sıçrama yaptığı dile getirilen haberde, bu takıma daha Mbappe geleceği ama bir de Arda Güler meselesi olduğuna dikkat çekildi. Bu sezon pek oynamadı ama oynadığında da özel bir futbolcu olduğunu görmenin zor olmadığı vurgulanan haberde, “Ligdeki üç golü bir şeyler söylüyor ama asıl oyunu kendisi hakkında daha fazla şey anlatıyor. 19 yaşında bir fenomeni andıran Türk futbolcuyu dikkatle izleyin” önerisinde bulunuldu.

Yeteneğini ortaya koyuyor

Meridiano'nun manşete taşıdığı haberdeyse genç oyuncunun gelecekte önemli bir futbolcu olabildiğinin sinyallerini verdiği vurgulandı. “Genç Türk hücum oyuncusu aldığı dakikalar içerisinde gelecekte önemli bir isim haline gelebileceğini gösteriyor. Ayaklarının altındaki yeteneği ortaya koyan ve bir an önce kullanılması gereken bir performans” ifadelerine yer verilen Meridiano'nun haberinde, yeni sezon kadro yapılanmasında en önemli konulardan birinin genç oyuncunun durumu olacağı ifade edildi.

Şimdiden 3 gol

El Desmarque'nin haberinde ise, Türk futbolcu La Liga'da gol atmak için en az dakikaya ihtiyaç duyan oyuncu olduğu belirtildi. Haberde, “Ligde Real Madrid takımıyla sadece 255 dakika içinde, bu cumartesi Granada maçında attığı gol de dahil olmak üzere şimdiden üç gol attı” bilgisine yer verildi.

Yorumlar (0)