Survivor'da Merve'den tepki, Acun'dan "katil benmişim" yanıtı

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, ada konseyinde düello adayı çıkardı. Düelloya girecek üçüncü ve dördüncü eleme adayının belirlenmesinin ardından Merve'nin tepkisi dikkat çekti. Diğer yarışmacıları konseyden çıkartan Acun Ilıcalı, "Merve ile baş başa konuşalım." diyerek tepkinin nedenini öğrendi.

MEDYA 16.05.2024, 09:53 17.05.2024, 10:17 Hakan Öksüz
Survivor'da Merve'den tepki, Acun'dan "katil benmişim" yanıtı

Survivor All Star'da nefes kesen mücadeleler yaşanıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu, Nefise'nin kaptan olduğu kırmızı takım 12-7'lik skorla kazandı. Acun Ilıcalı, ada konseyinde 4 günün en kötü performasının Atakan'a ait olduğunu açıkladı. Böylece Aleyna ve Özgür'ün ardından potaya giren üçüncü isi Avatar Atakan oldu.

Mavi takım, potaya Merve'yi koydu

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, ada konseyinde dördüncü gitme adayını belirlemek için oy kullandı. 4 oy alan Merve, takım arkadaşları tarafından potaya konuldu. 

Acun'dan Merve'ye: "Sinirlendiğinde bu moda geçiyorsun"

Ada konseyinde ismi yazılan Merve'nin durgun halleri Acun Ilıcalı'nın dikkatinden kaçmadı. Acun, "Yıllardır tanıyorum seni, Sinirlendiğinde bu moda geçiyorsun. Sitem ediyorsun gibi bir his var içimde diyerek." Merve'ye tepkisinin nedenini sordu.

Merve'nin tepkisinin nedeni ortaya çıktı

Haftanın en kötü performansını sergileyen ve eleme adayı olarak potaya giren Atakan, "Biz çıkalım siz konuşun abi." dedi, Acun kabul etti. Merve'nin tepkisinin nedeni ortaya çıktı.
Konseyde takım olarak Atakan'ın ismini yazma kararı alan mavi takımın, Atakan direkt olarak potaya girince oylamada Merve'ye yöneldiği, bu durumun Merve'yi rahatsız ettiği anlaşıldı.

"Bu olayın kurbanı oldum" 

"Sistemin kurbanı oldum." diyerek ağlayan Merve, "Takım içinde bir eleme adayı seçme hakkımız var diye düşünüyorum. Dizimi de mahvettim." ifadelerini kullandı. Merve'nin isteğinin, üçüncü eleme adayının oylama yapılarak belirlenmesi, ardından da kalan yarışmacılar arasında haftanın en kötü performansına sahip kişinin potaya girmesi olduğu anlaşıldı.

Acun Ilıcalı: "Meğer katil benmişim"

Merve'nin sözleri üzerine gülümseyen Acun Ilıcalı, "Meğer katil benmişim. Bir suçlu ararken o biri, biz çıktık." dedi.

Merve'nin sistem ile ilgili isteğinin kazanan takımın aleyhine olacağını kaydeden Ilıcalı, "Siz oylama yaparak en kötü performansa sahip birini potaya soktunuz diyelim. O zaman en kötü ikinci performans karşı takımdaysa dördüncü eleme adayını, kazanan takım çıkarmış olacak. Hem kazanıp hem de potaya birini sokarlarsa haksızlık olur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)