Röportajı eski sevgilisi basınca…

Dünyaca ünlü raket Maria Sharapova, röportaj verdiği esnada eski sevgilisi Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'un baskınına uğradı.

SPOR 16.01.2020, 10:40
Röportajı eski sevgilisi basınca…

Avustralya’nın Melbourne kentinde gerçekleştirilen Avustralya Açık’ta Maria Sharapova, turnuva hakkında verdiği bir röportajda hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Program sunucuları ile konuştuğu esnada eski sevgilisi Grigor Dimitrov’un bakışlarına maruz kalan Maria Sharapova, Bulgar raketin röportaj alanına gelmesiyle beraber komik bir diyaloğun içine dahil oldu.

Röportaj sırasında Grigor Dimitrov’un bakışlarını fark eden Maria Sharapova, “Sürekli buraya bakıyor. Ona bakmamasını söyler misiniz?” diyerek sunuculardan yardım talep etti. Ancak sunucuların bir hamle yapmasına fırsat vermeyen Grigor Dimitrov, anında röportaj alanına geldi. “Burada ne konuşuyorsunuz?” diyerek röportaja dahil olan Grigor Dimitrov, sunucunun “Aslında senden bahsediyorduk” demesiyle konuşmaya katıldı.

Maria Sharapova, eski sevgilisinin karşılaşmada giyeceği sarı şorta takıldı. “Bu giydiğin sarı şey de ne?” diyen Rus rakete Grigor Dimitrov “Beğendin mi?” yanıtını verdi. Maria Sharapova ise “Pek sayılmaz” diyerek alaycı bir tavır sergiledi. Bunun ardından Bulgar raket “Gerçekten mi?” diyerek Maria Sharapova’yı sıkıştırdı. Maria Sharapova ise ilk cevabını tekrarlayarak “Gerçekten beğenmedim” dedi.

Altta kalmak istemeyen Grigor Dimitrov, “Eskiden bende sarıyı severdin. Ama anlıyorum. İnsanlar değişir” ifadelerini kullanarak uzaklaştı. Bunun üzerine Maria Sharapova kahkaha atmaya başladı.
 

Yorumlar (0)