Arda Turan'dan Seçil Erzan yorumu: "Ne yapmış olursa olsun..."

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, katıldığı bir televizyon programında Seçil Erzan hakkında konuştu. "Ne yapmış olursa olsun o bir kadın." diyen Arda, "Belaltı iddialar beni rahatsız ediyor. Yine çalışıp kazanırım. Mağduriyet varsa geçmiş olsun denir. Dalga geçilmez." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 07.05.2024, 23:53 08.05.2024, 00:11 Hakan Öksüz
Arda Turan'dan Seçil Erzan yorumu: "Ne yapmış olursa olsun..."

Eyüpspor'un başında etkileyici bir performans sergileyerek takımını Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Arda Turan, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Arda'nın Seçil Erzan ile ilgili sözleri, geceye damga vurdu. 

"Belaltı iddialar beni rahatsız ediyor"

Belaltı iddialardan rahatsız olduğunu dile getiren Arda Turan, "Helal paramızı bankaya yatırdık. İmzalı kağıt aldık bunun karşılığında. Her ne yapmış olursa olsun Seçil Erzan, sonuçta bir kadın. Paraya başımın eğilmeyeceğini herkes bilir. Yine çalışıp kazanırım. Belaltı iddialar beni rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı.

Göztepe taraftarına sitem etti

Seçil Erzan dosyasında insanların da bankanın da bir mağduriyetinin olduğunu kaydeden Arda, "Ortada bir mağduriyet var. Sen para kaybettiğinde ben geçmiş olsun derim. Mağduriyet durumlarında kibar olmak lazım. Dalga geçilmez. Göztepe taraftarını seviyorum ancak ilk fırsatta hemen Seçil Erzan'ın ismini andılar. Geçmiş olsun demek, bir nezakettir. Ben yine çalışır kazanırım." dedi.

Yorumlar (0)