Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun "yayına çıkalım" çağrısına yanıt

Kılıçdaroğlu'nun, TRT'de yayınlanan propaganda konuşmasında kendisini yayına davet etmesine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK ile masaya oturan da gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan'dır." açıklamasına tepki gösterdi. "Senin derdin şöhret olmak." diyen Erdoğan, "Görüştüğümüzü ispatlayamayan namerttir." dedi.

SİYASET 25.05.2023, 17:39 25.05.2023, 17:51 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun "yayına çıkalım" çağrısına yanıt

Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye İstanbul Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT'de konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yaptığı çağrıya yanıt verdi. Erdoğan, "Utanmadan bizi yayına davet ediyorsun. Senin derdin şöhret olmak." dedi.

"Kandil'den gelen talimatla bunların odalarına giden sensin"

TRT yayınında konuşan Kılıçdaroğlu'nun, "Çık karşıma ve milletimiz onun derdini bileni de o dertleri kimin çözebileceğini de bu vatanı kimin sevdiğini de görsün. PKK ile masaya oturan da gizli saklı müzakereler yürüten Erdoğan'dır." açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu, bizim terör örgütleriyle görüştüğümüzden bahsetmiş. Bunu ispatlayamayan namerttir. Nerede görüştüğümüzü ispatla. Biz onlarla görüşmüyoruz, onları vuruyoruz. Kandil'den gelen talimatla bunların odalarına giden sensin." ifadelerini kullandı.

"Sana delikli 2,5 kuruş bile verecekleri yok"

Kılıçdaroğlu'nun masaya vurarak yaptığı konuşmaya atıfta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ortada masa diye bir yer de kalmadı. Bakalım bundan sonra nereye vuracaksın. Kendi partisi dahil bu kişiyi taşımaya kimsenin takati kalmadı. Muhalefet tarafından ortalık adeta toz duman. Pazar günü Kılıçdaroğlu'nun eziyetine bu millet son verecek. 15 seçim kaybettin. Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar alacağını söyleyen bay bay Kemal; sana delikli 2,5 kuruş bile verecekleri yok." dedi.

Yorumlar (0)