Yoldan geçen herkese Kovid-19 aşısı hizmeti

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, turizm yolu üstünde yer alan Çine Devlet Hastanesi ile yalnızca Aydınlılara değil yolu Aydın’dan geçen herkese aşı hizmeti vermeye başladı. 

SAĞLIK 24.07.2021, 13:36 25.07.2021, 14:33
Yoldan geçen herkese Kovid-19 aşısı hizmeti

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Çine Devlet Hastanesi’nde tatilciler için özel olarak kurulan Kovid-19 aşı polikliniğine, aşısını olmamış olup yolu Aydın’dan geçen herkesin yararlanması için uyarıcı tabelalar konuldu. Yeni uygulanan bu hizmetten yüzlerce kişinin yararlandığı açıklandı.  

Yoldan geçen herkese aşı hizmeti

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, talimatı ve izniyle Antalya, Fethiye, Marmaris ve Bodrum güzergahında yer alan Çine Devlet Hastanesi’nde, 2021 yazında yeni bir sağlık hizmeti verdiklerini açıklayan Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Zafer Alkaya, bu hizmet ile birlikte hiç kimsenin tatil programında bir aksaklık yaşamadan aşılarını da olabildiklerini ifade etti. 

Çine Devlet Hastanesi’nin turizm yolu güzergahında bulunduğunu ve çeşitli kentlerden yola çıkıp Antalya ve Muğla’da tatil yapmak isteyen kişilere alternatif bir aşı hizmeti sunduklarını dile getiren Başhekim Zafer Alkaya, “Tatile giderken veya tatilden dönerken karayoluna 100 metre yakınlıktaki hastanemize gelenler hem mola verme hem de Kovid-19 aşılarını olma şansına sahip durumdalar. Bu yüzden yol kenarlarına uyarıcı tabelalar yerleştirdik. Halkımız güvenli bir şekilde tatil yolunda da aşılarını yaptırabilir” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)