Derbi öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'de son durum

Süper Lig'de gözler pazar günü yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe maçına çevrildi. Galatasaray, taraftarı önünde şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Fenerbahçe ise şampiyonluk umudunu son maça taşıma hedefinde. Derbi öncesi iki takımın son durumu ile ilgili detaylar haberde...

SPOR 17.05.2024, 15:38 18.05.2024, 14:30 Hakan Öksüz
Derbi öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'de son durum

Trendyol Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı nefes kesecek. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Zorlu maçta şampiyonluğunu ilan etmek için Galatasaray'a beraberlik yetiyor. 

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu mucizelere kaldı

Ligin bitimine 2 hafta kala oynanacak maç öncesinde İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, 99 puanlı lider Galatasaray'ı 6 puan geriden takip ediyor. Fenerbahçe'nin sezonu şampiyon noktalayabilmesi için Galatasaray'ın son iki maçını kaybetmesi gerekiyor.

Galatasaray tam kadro

Derbi öncesi teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da eksik bulunmuyor. Fenerbahçe karşısına tam kadro çıkacak Cimbom, hem taraftarı hem de ezeli rakibi önünde kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde 23 kez rakip fileleri havalandırarak gol krallığı yarışını önde götüren Mauro Icardi'ye güveniyor.

Fenerbahçe'de Becao cezalı

Trendyol Süper Lig'de son 25 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, şampiyonluk umudunu son haftaya taşımak için Galatasaray'ı yenmek zorunda. Sarı-lacivertlilerde kart cezalısı Rodrigo Becao, derbide görev yapamayacak. İrfan Can Kahveci ile İsmail Yüksek'in ise tedavisi sürüyor.

Yorumlar (0)