Filenin Sultanları için yapılan skandal paylaşıma harika yanıt

Milletler Ligi'nde Japonya'ya 3-2 yenilen Filenin Sultanları, ikinci maçında Hollanda'yı yendi. Resmi yayıncılardan biri olan Volleyball World, Japonya yenilgisi sonrası skandal bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşıma cevap, Hollanda maçında geldi.

SPOR 17.05.2024, 16:19 Hakan Öksüz
Filenin Sultanları için yapılan skandal paylaşıma harika yanıt

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde çıktığı ilk maçta Japonya'ya 3-2 yenildi, böylece 22 maçlık galibiyet serisi noktalanmış oldu. Bu maçı ardından Hollanda ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, rakibini 3-1 mağlup etti.

Volleyball World'dan hırs dolu paylaşım

Japonya yenilgisinin ardından "Volleyball World" isimli resmi yayıncılardan biri olan sayfadan skandal bir paylaşım geldi. Brezilya-Türkiye karşılaşması esnasında yaşanan olaylar nedeniyle Filenin Sultanları'na bilenen resmi hesap, millilerin Japonya yenilgisinin ardından Brezilyalı voleybolcuların güldüğü bir paylaşımda bulundu.

Taraftarlardan karekodlu yanıt

Skandal paylaşıma tokat gibi yanıt, Filenin Sultanları'nın Hollanda'yı 3-1 yendiği maçta bir pankart açan taraftarlardan geldi. Açılan pankartta bir karekod yer alıyordu. O karekodun, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın dünya sıralamasında zirvede yer aldığı internet sayfasına gittiği kaydedildi.

Yorumlar (0)