Sunucunun sözlerine sinirlenen Kerem Bürsin ödül törenini terk etti

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin "2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu” ödülünü almak için gittiği ödül töreninde, sunucunun sözlerine sinirlenerek salonu terk etti.

MAGAZİN 12.03.2021, 11:52 12.03.2021, 18:04
Sunucunun sözlerine sinirlenen Kerem Bürsin ödül törenini terk etti

“Sen Çal Kapımı” dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği “Yılın Yıldızları” ödül töreninde “2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu” ödülüne layık görüldü. Tören sunucusunun bir sözü üzerine sinirlenen Bürsin, töreni soru almadan terk etti.

“Umarım sınıfta kalan dünya düzeni değişir”

Ödül töreninde konuşan Kerem Bürsin, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ettiğini ve herkes için zor bir sene olduğunu belirtti. Yeni yılın ve gelecek yılların daha güzel olması dileğinde bulunan Bürsin, “umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir” ifadelerini kullandı.

Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor sözlerine çok sinirlendi

“Yılın Yıldızları” ödül töreninde törenin sunucusu Bay J’nin “Gözleriniz dolabilir ama Kerem Bey, zor şartlar altında çalışıyor. Geçen sene bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti” sözleri, törende bulunan herkesi şaşkına çevirdi. Bu sözlere sinirlenen Kerem Bürsin, soru almadan salonu terk etti.

Sunucudan ‘özür’ açıklaması

Gelen tepkilerin ve çıkan haberlerin ardından Bay J, sarf ettiği sözlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında, kırdığı ve üzdüğü  insanlardan özür dilediğini ifade eden Bay J, “Çok fazla tepki gelmesi üzerine bu açıklamayı yapmak istedim. Magazinciler keşke konuşmanın başını da yayınlasaydı ve oyuncuların ciddi anlamda zor şartlarda çalıştığını söylediğimi duysalardı.” ifadelerine yer verdi. Bir şaka yapmak istediğini söyleyen Bay J, kimsenin parasında gözünün olmadığını, Kerem Bürsin’i çok sevdiğini, onun böyle bir şakaya alınmayacağını bildiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.


 

Yorumlar (0)