Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya konuk oldu, o haber üzerine küplere bindi!

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğan Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katıldı. Annesi Suphiye Orancı'ya mahkemede tanıklık etmesi için çağrıda bulunan Nebioğlu, Müge Anlı'nın verdiği haber üzerine küplere bindi. Cinsiyeti netleşmiş çocukları bile aldırarak adeta soykırım yaptılar. Metin Akpınar'ın eşi olan Göksel Hanım anlatsın." dedi.

MAGAZİN 18.04.2024, 16:25 Hakan Öksüz
Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya konuk oldu, o haber üzerine küplere bindi!

Usta tiyatrocu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ve yıllar sonra ortaya çıkan 1988 doğumlu Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katılarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kardeşi Sevgi Nebioğlu ile birlikte magazinin gündeminde yer eden Duygu Nebioğlu'nun çabası, Metin Akpınar'ın kızlarını zaten kabul ettiğini açıklamasına sebep olmuştu.

Metin Akpınar magazin gündeminin ortasına düştü 

Göksel Akpınar ile 1961 yılında dünyaevine giren Metin Akpınar'ın, bu ilişkisinden çocuğu bulunmuyor. Evlilik dışı doğan kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu'ndan 10 yıl önce haberdar olduğunu kaydeden Akpınar, eleştiri oklarına hedef olmuştu.

Duygu Nebioğlu annesine seslendi: "Mahkemeye çık, tanıklık et"

Annesi Suphiye Orancı'yı bulmak amacıyla Müge Anlı'ya konuk olan Duygu Nebioğlu, bugün canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dün fotoğrafını paylaştığı annesi Suphiye Orancı'ya bugün seslenen Duygu Nebioğlu, "Bildiklerini anlat ve birlikte iyi olalım. Mahkemede tanıklık et." dedi.

Müge Anlı: "Anneyi bulduk, 'kimseyi ilgilendirmez' dedi"

Duygu Nebioğlu'nun ekranlardan çağrıda bulunduğu Suphiye Orancı'yı bulduklarını dile getiren Müge Anlı, "Almanya'da yaşıyor. Çocuklarının kimseyi ilgilendirmediğini söyledi. Kocasının evde olduğunu, bu konuyu konuşmanın iyi bir fikir olmadığını belirtti. Hatta polis çağırdı." ifadelerini kullandı. 

Duygu Nebioğlu küplere bindi: "Cinsiyeti netleşmiş çocukları bile aldırdılar"

Duydukları karşısında öfkelenen Duygu Nebioğlu, "Bunlara inanmıyorum, bahsettiği çocuklar hangileri? Benden o kadar çok şey çaldınız ki. Bana geri verin aldıklarınzı. Nasıl görüşmek istemezsin? Gelip anlatsana bildiklerini. Dayılarıma da tepkim var. Annemle görüştürmediler beni. Bu işin sonu nereye varacak? Ara ben anne. Metin Akpınar'ın eşi olan Göksel Hanım, aldırdıkları çocuk sayısını anlatsın. Cinsiyeti netleşmiş çocukları bile aldırarak adeta soykırım yaptılar." diyerek veryansın etti.

Uğur Dündar'ın kızı da yayına bağlandı

Canlı yayına bağlanan Dilara G. ise Uğur Dündar'ın kızı olduğunu belirtti. Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Dilara G, "Hayatımızı anlatmak istiyorduk, o günlere geldik. 40 yıldır sesimizi çıkarıyoruz aslında. Çevremizde bulunan herkesten destek istedik. Annemin bu tavırlarına şaşırmadım, hep böyle zaten. Aynı ülkede bile bulunmak istemiyor bizimle. Uğur Dündar ile görüştüm. Annem, onunla nasıl tanıştıklarını anlatmıştı. Uğur Dündar bu konuda benim yanımda durduğunu söyledi. DNA testine itirazda bulundum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)