Justin Bieber’dan hayranlarını korkutan paylaşım

Dünya çapında tanınan Grammy ödüllü şarkıcı Justin Bieber, son paylaşımlarıyla sosyal medyada dikkat çekti.

MAGAZİN 30.04.2024, 17:26 01.05.2024, 18:35 Buse Önder
Justin Bieber’dan hayranlarını korkutan paylaşım

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal medyada son dönemde yaptığı endişe veren paylaşımlarla gündeme geldi. Küçük yaşlardan itibaren müzik sektöründe yer alan ve son zamanlarda gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Bieber, 30 yaşındaki şarkıcının ağlarken çektiği fotoğrafları hayranlarını endişelendirdi.

Bieber'ın paylaşımları binlerce yorumla karşılandı. Müzisyenin eşi Hailey Bieber da "Tatlı bir ağlayan" yorumunda bulundu.

Şarkıcının paylaşımlarına "İyi misin?", "Her şey yoluna girecek" ve "Kim seni ağlattı?" gibi yorumlar yapıldı.

Boşanacakları iddia edilmişti

2018 yılında dünyaevine giren çiftin boşanacağı iddia edilmiş, ancak son olarak Coachella Müzik Festivali'ne katılan çift, iddiaları yalanlamıştı.

Hamilelik iddialarını yalanlamıştı

Öte yandan, model Hailey Bieber hamilelik söylentileriyle ilgili sessizliğini bozarak, "Son zamanlarda herkes 'Aman Tanrım, o hamile' diyordu ve bu daha önce de birçok kez başıma geldi. Cesaret kırıcı bir şey var ki... Bir kez olsun şişip hamile kalamam. 'Ah, evet, umurumda değil' deseydim bu yalan olurdu. Bunun doğru olduğu bir gün geldiğinde en son öğrenen siz olacaksınız" ifadelerini kullanmıştı.

Geçmişte ebeveynlik konusunda açıklamalar yapan Bieber, "Belki 18 yaşındayken çocukları belirli şeylere göre yetiştirmeme fikri hoşuma gitmişti ama şimdi hayatım 18 yaşımdakinden çok farklı. Köpek ebeveyni dışında ebeveyn olmanın nasıl bir his olduğunu bile bilmiyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Hastalığını bir video ile anlatmıştı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınladığı video ile yüzünün sağ kısmının felç olduğunu ve Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyuran Bieber, sağ gözünü kırpamadığı ve yüzünün sağ tarafını hareket ettiremediği görülen bir video paylaşmıştı. Şarkıcı, yüz felcinin geçici olduğunu ancak bazı komplikasyonlar sonucu kalıcı olabileceğini belirtmişti.

"Yemek yemem giderek zorlaşıyor, lütfen benim için dua edin" ifadelerini kullanan Bieber, sağlık durumuyla ilgili endişelerini hayranlarıyla paylaşmıştı.

Yorumlar (0)