Metin Akpınar'ın kızından sarsıcı sözler: “Yurtlarda kaç ünlünün çocuğu var?”

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Bu kez diğer ünlüleri hedef alan Nebioğlu, yurtlarda kaç tane ünlü çocuğu olduğunu sorguladı.

MAGAZİN 14.04.2024, 18:23 15.04.2024, 17:51 Melina Ay
Metin Akpınar'ın kızından sarsıcı sözler: “Yurtlarda kaç ünlünün çocuğu var?”

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Metin Akpınar'ın daha önce bilinmeyen iki kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Son günlerde öz annesiyle ilgili bir video paylaşan Nebioğlu, “Mücadelemi tam gaz devam ettireceğim. Bu davada zaten kazanan ben olacağım. Öz annem ortada olmasa da sorun değil; mahkeme onu da ortaya çıkaracak. Seve seve gelmedi, o zaman zorla getirilecek. Kadını biraz rahat bırakın ya. Demek ki bir şeyler var...” şeklinde konuşmuştu.

“Resmen soykırım

Duygu Nebioğlu, dikkat çeken bir paylaşımla yine gündeme geldi. Bu kez diğer ünlüleri hedef alarak, "Beni doğuran kadın hedef tahtasına benzemiyor, ancak hedef göstererek gelinen bir süreçten bahsediyorum. Tabuları kırmak için büyük çaba harcamanıza gerek yok; iç sesiniz kendi tabularınıza yenik düşerse, hedefiniz en son kendiniz olur. Ben annemi hedef almadım, ona ulaşmak istiyorum. Siz Yeşilçam'sınız, biz karaçam mıyız? Hayır, ben paralı bir dünyada yaşıyorum, derdim para oluyor. Yurtlarda kaç tane ünlü çocuk var acaba daha? Yurt dışındaki 'aitsiz' çocuklar kaç tane? Bunlar gözden kaçan çocuklar. Sağlık muhabirleri ile kurulan doktor kanalları vasıtasıyla öğrenilen çocuk sayılarının ne olduğunu biliyor musunuz? Resmen soykırım!" dedi.

“Daha fazla sinirlendirirlerse 10 partlık video gelir”

Duygu Nebioğlu, "20 yıldır araştırıyorum ben, siz sadece 20 dakika bakıp geçebilirsiniz, hayatınıza devam edersiniz" diyerek, "Kendinize de iyi bakın, lakin; 20 yılda neler kaybettim bir ben bilirdim, şimdi herkes bilsin ki kaybettiklerimin yerine mucizeler koyuyorum. Beni ve mucizelerimi 38 sayfanın içine gömemezsiniz. Zaman geri akmıyor diyorlar ya, ancak zaman ileri de akmamış, bu yüzden anlatmadıklarına hep birlikte geri gidiyoruz. Zaten daha fazla sinirlendirirlerse beni, yakında 10 partlık video gelir" ifadelerini kullandı.

Tek yumurta ikizleri, Antalya'daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na devlet korumasına alınmıştı. Daha sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmışlardı.

Yorumlar (0)