Uğur Dündar’a ‘babalık’ iddiası: DNA testini paylaştı!

Metin Akpınar'a karşı açtığı babalık davasında adı geçen Duygu bu kez de ablasının babasının ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğunu iddia etti. Uğur Dündar, bu iddiaya ilişkin açıklamalarda bulunarak yapılan babalık testinin sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı.

MAGAZİN 16.04.2024, 12:26 Buse Önder
Uğur Dündar’a ‘babalık’ iddiası: DNA testini paylaştı!

Sanatçı Metin Akpınar’ın kızı olduğunu iddia eden Duygu Nebioğlu'nun talebi, gündemi sarsmaya devam ediyor. Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istediğini belirtirken, babasının gerçekleri gizlemek istediğini iddia etmişti.

Nebioğlu’ndan yeni bir iddia daha geldi. Başka bir ünlü ismin de kardeşinin babası olduğunu ve bu ismin de Uğur Dündar olduğunu iddia eden Nebioğlu hukuk mücadelesi verdiğini açıkladı.

Dava açıldı iddiası

Gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ve haziran ayında mahkeme tarafından görüleceği öne sürüldü. Bu durum, Akpınar ve Dündar'ın yakın arkadaş oldukları ve aynı kadınla ilişki yaşadıkları iddialarını da beraberinde getirdi.

Uğur Dündar’dan açıklama geldi

Gazeteci Uğur Dündar, iddialarla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Dava sürecine değinerek, "Dava açıldığını doğrulamakla birlikte, karşı taraftan birinin konuşması üzerine net bir cevap vermek istiyorum" dedi. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testinin sonucunu paylaşarak, biyolojik baba olmadığını belirtti ve "Konu benim için artık kapanmıştır" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)