Sevgi Katkıcı'dan Metin Akpınar'a yalanlama: "Tek gecelik değilmiş"

Metin Akpınar, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden doğan ikiz kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı'nın iddialarıyla gündemde yer ediyor. Akpınar'ı yalanlayan Sevgi Katkıcı, "Yıllar sonra haberi olduğunu söylüyor ama doğru değil. Tek gecelik değildi ilişkileri. Biyolojik annemizle bir süre daha görüşmüşler. Akpınar soyadıyla anılmak istemem. Hala bizimle iletişim kurmadı." dedi.

MAGAZİN 23.10.2023, 15:43 24.10.2023, 17:44 Hakan Öksüz
Sevgi Katkıcı'dan Metin Akpınar'a yalanlama: "Tek gecelik değilmiş"

Usta oyuncu Metin Akpınar, yıllar önce yaşadığı tek gecelik birliktelikten doğan ikiz kızları Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katkıcı'nın açtığı davayla magazin gündeminin zirvesine yerleşti. 62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar, duyduğu ilk andan itibaren kızlarını kabul ettiğini ve onların yanında olduğunu açıklamıştı. 

Duygu Nebioğlu

Sevgi Katkıcı'nın açtığı dava sonuçlanmadı

Duygu Nebioğlu'nun bir yıl önce açtığı babalık davası önceki haftalarda sonuçlandı. DNA raporuna göre Duygu Nebioğlu'nun, Metin Akpınar'ın kızı olduğu kesinleşti. İkiz kardeşlerden Sevgi Katkıcı'nın açtığı babalık davası henüz sonuçlanmadı. Bu nedenle davanın üzerinde gizlilik kararı olduğu kaydedildi. 

"Annemiz bizi iki aylıkken terk etti"

35 yaşındaki Sevgi Katkıcı, Fatih Atik'in YouTube programında yaşadıklarını anlattı. Kardeşiyle beraber yıllardır mücadele ettiğini belirten Katkıcı, "Annemiz bizi iki aylıkken terk etti. Bir anne bunu nasıl yapabilir? Anne olunca bunun nasıl kötü bir şey olduğunu anladım. Benim gerçek annem olduğunu söyleyince 'Hayır değilsin' dedim." ifadelerini kullandı. 

"Metin Bey'in söylediği doğru değil, bir süre daha görüşmüşler"

Durumu Metin Akpınar'a sorduğunu kaydeden Sevgi Katkıcı, "Metin Bey'e 'Bildiğiniz halde beni niye bıraktınız?' diye sordum. Yıllar sonra haberi olduğunu söylüyor ama doğru değil. Tek gecelik değildi ilişkileri. Biyolojik annemizle bir süre daha görüşmüşler. İkizim Duygu çok çabaladı bu konuda. Biyolojik annemiz de tek gecelik ilişki olmadığını doğrulamış. Biyoloji annemize bizi neden terk ettiğini sorunca yanıt veremedi. Metin Akpınar, söylediği gibi bizi kucaklamadı. Yoksa işler bu noktaya gelmezdi." dedi.

"Bize asla kıymet vermedi, hiç aramadı"

Akpınar soyadını almayacağını söyleyen Katkıcı, "Biz Özdener babamın nüfusundayız. Nebioğlu olarak kalacağım ben de, Akpınar soyadıyla anılmak istemem. Babalık yapsaydı belki olurdu. Bize asla kıymet vermedi. Özdener babamın yerini tutması mümkün değil. Metin Bey, 'anlamsız bir olay' dedi açıklamasında. Çok kırıcı bir ifade. Kağıda döküleceğini ummazdım. Hala bizimle iletişim kurmadı, baba gibi hareket etmedi hiç. Aramasını beklerdim ama halen daha telefon açmadı bize." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)