Hülya Koçyiğit’ten takipçilerine uyarı! “Ciddiye almayın”

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit, paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Şimdilerde ‘Film Gibi Hayatlar’ programında sunuculuk yapan Koçyiğit, Instagram hesabından takipçilerini uyardı. “Ciddiye almayın” dedi.

MAGAZİN 11.05.2024, 19:05 13.05.2024, 10:34 Melina Ay
Hülya Koçyiğit’ten takipçilerine uyarı! “Ciddiye almayın”

Türk sinemasının 4 yapraklı yoncasından biri olan Hülya Koçyiğit, birçok usta oyuncuyla başrol oynadı. Yeşilçam’a başarılı oyunculuğuyla damga vurdu. Şimdilerde 'Film Gibi Hayatlar’ programında sunuculuk yapan Koçyiğit, yıllara adeta meydan okuyor. Güzelliğiyle Yeşilçam’a damga vuran Koçyiğit, ilerleyen yaşına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Usta oyuncu, son olarak sosyal medya hesabından takipçilerini uyardı. Adına açılan sahte hesaplara karşı uyardı.

O platformda hesabının olmadığını duyurdu

Koçyiğit yaptığı yazılı açıklamada, “Benim x (twitter) hesabım yoktur. Resmi olarak kullandığım tek sosyal medya hesabım ‘hulyakocyigitresmi’ profil adıyla instagram’dır. Adıma açılan hiçbir sosyal medya hesabını ve hesabın yazdıklarını ciddiye almamanızı bir kez daha bilginize sunarım. Ve sahte hesaplar açıp, kıymetli zamanını bu işlere harcayanlara açıp kitap okumalarını, bilimden, sanattan, spordan faydalanarak ruhlarını beslemelerini sevgiyle tavsiye ederim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)