Mehmet Ali Erbil de tayt tartışmasına katıldı

Kısa süre önce Nükhet Duru’nun başlattığı ‘tayt’ tartışmasına ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de katıldı. Bir muhabirin bu konu hakkındaki sorusunu yanıtlayan Erbil, “Kilolular tayt giymesin, düzgün fiziği olanlar giyebilir” dedi. 

MAGAZİN 04.11.2022, 09:57 05.11.2022, 09:09
Mehmet Ali Erbil de tayt tartışmasına katıldı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile canlı bağlantı yaptığını zannederek sosyal medyanın diline düşen Mehmet Ali Erbil, bu kez de ‘tayt’ yorumuyla dikkatleri üzerine çekti. Kısa süre önce Nükhet Duru’nun başlattığı tayt tartışmasına dahil olan ünlü şovmen, kilolu kadınların tayt giymemesi gerektiğini savundu. 

“Dua Lipa gibi, Aleyna Tilki gibi olanlar dibine kadar giysin”

Bir muhabirin bu konu hakkındaki görüşlerini sorması üzerine açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, “Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım öyle demişse doğru söylemiştir. Şakası bir yana, elbette yakışan giyecek. Uzun ve güzel bacakları olan giyecek. Kilolular tayt giymesin. Mesela Serenay Sarıkaya gibi düzgün fiziği olan birisi elbette giysin. Dua Lipa gibi, Aleyna Tilki gibi olanlar dibine kadar giysin” sözleri ile bir kez daha sosyal medyanın gündemi haline geldi. 



Yorumlar (0)