Duruşmaya katılan Buse Terim, o soruya çok sinirlendi!

Banka müdürü Seçil Erzan'ın "yüksek kâr getirili gizli fon" davasının ikinci duruşması dün görüldü. Kamuoyunda "Fatih Terim fonu" olarak da bilinen davanın dünkü duruşmasında Seçil Erzan 6 saat savunma yaptı. Duruşmaya müşteki sıfatıyla katılan Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, avukatın sorduğu bir soruya çok sinirlendi.

MAGAZİN 13.01.2024, 14:49 15.01.2024, 14:35 Hakan Öksüz
Duruşmaya katılan Buse Terim, o soruya çok sinirlendi!

Kamuoyunda "Fatih Terim fonu" olarak da anılan ve başrolünde Seçil Erzan'ın yer aldığı 7 sanıklı davanın ikinci duruşması, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün görüldü. Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera gibi futbolcuların adının karıştığı davada bankacı Seçil Erzan'ın, 21 kişiyi dolandırdığı öne sürülüyor. Mağdurların yaklaşık 25 milyon dolar kaybettiği söyleniyor.

Buse Terim, eşiyle duruşmaya geldi

Seçil Erzan ve Ali Yörük tutuklu; Atilla Yörük, Asiye Öztürk ve Nazlı Can ise tutuksuz yargılanıyor. Davanın dün görülen duruşmasına sanıkların yanı sıra "müşteki" sıfatıyla Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı'nın da katıldığı görüldü. Terim'in kızı, eşi Volkan Bahçekapılı ile duruşma salonuna geldi.

Emre, Arda ve Selçuk katılmadı

Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Selçuk İnan'ın katılmadığı duruşmada Seçil Erzan'ın 6 saat savunma yaptığı kaydedildi. Verilen ara sonrası duruşma kaldığı yerden devam etti. Buse Terim Bahçekapılı davada ilk ifadesini verdi.

Buse Terim: "Bu fonu ilk defa Kasım 2022'de Terim Arıcan'dan duydum"

Seçil Erzan'ın fonundan kendisine bahseden kişinin Terim Arıcan olduğunu kaydeden Buse Terim Bahçekapılı, "İlk defa 2 Kasım 2022'de duydum. Hakan Ateş gibi isimler varmış fonda, Seçil Erzan öyle söylemiş. Terim Arıcan, fonu bana anlattı ve çok iyi olduğunu söyledi. Bankalarda bu tarz fonların olduğunu söylediği için ben de kabul ettim. Bu meselelerden hiç anlamam. 190 bin dolarlık paramı vadeden bozmuş Terim Arıcan ve teslim etmiş." dedi.

"Babamla bu konuları konuşmaya utanırım"

Babası Fatih Terim ile parasal meseleleri konuşmaya utandığını ve konuşamadığını söyleyen Buse Terim, "Beni evim de kasam da babamdan ayrı. Seçil Erzan'ı da ilk defa babaannemin cenazesinde gördüm. Bir kez de telefonda konuştuk. Seçil hanımın aradığını söyledi eşim, bu fondan bahsetmiş ona da. Benim paramın da bu fonda olduğunu söyledim. Evrakı alıp almadığını Terim Arıcan'a sorunca, yarın verileceğini söylemişti. Araya cenaze girince konu kapandı. Meğer hiç evrak almamış. Seçil Erzan bankanın şube müdürü olmasaydı parayı vermezdim, şikayetçiyim." ifadelerini kullandı.

Avukatın Fatih Terim göndermesine sinirlendi

Bir avukat, soru cevap yapılan bölümde Buse Terim'e, "Bu fondan babanızın ismiyle bahsediliyor. Bunu duydunuz mu?" sorusunu yöneltti. Avukatın sorusuna, "Ne gereksiz bir soru." diyerek sinirlenen Buse Terim Bahçekapılı, "Siz Candaş beye şu soruyu sorun. Niye kendi müvekkillerini uyarmamış?" karşılığını verdi.

Yorumlar (0)