Tren tıra çarptı, yüksek gerilim hattı böyle patladı!

Hemzemin geçide kontrolsüz giren tıra trenin çarpması ve yüksek gerilim hattının patlama anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 26.01.2021, 12:58 27.01.2021, 09:36
Tren tıra çarptı, yüksek gerilim hattı böyle patladı!

Kahramanmaraş'ta hemzemin geçitten geçen yük treni, geçide kontrolsüz biçimde giren tıra çarpışma anı ve sürüklerken yüksek gerilim hattının patlaması güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

A.K. idaresindeki 58 AAE 558 plakalı tır, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Kartalkaya Bulvarı'nda bulunan kontrollü hemzemin geçide yavaşlamadan aniden girerek E 6803 sefer sayılı yük treninin lokomotifinin önüne düştü.

Yük treninin tırın dorsesine çarparak kısa bir süre sürükleyip devirmesi sonucu yaralanan tır şoförü A.K, yardım istenilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Pazarcık Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaza sebebiyle tren seferlerinin bir süreliğine yapılamadığı bildirildi.

Diğer taraftan, Elazığ-Adana seferini yapmakta olan yük treninin tır ile çarpışmasına dair güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı.

Görüntülerde tırın, yük treni ile hemzemin geçide hemen hemen aynı anda girdiği, trenin tıra çarparak kısa bir mesafe sürüklediği, tırın yan yan sürüklenerek yüksek gerilim hattına çarpması ve yüksek gerilim hattında patlama meydana gelişi bulunuyor.

Yorumlar (0)