Serdar Ortaç'a haciz şoku: 'Parası bende kalmaz'

Maddi sıkıntılarla boğuşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe’nin evine haciz koydurduğunu açıkladı.

MAGAZİN 18.06.2021, 10:37 19.06.2021, 00:43
Serdar Ortaç'a haciz şoku: 'Parası bende kalmaz'

Maddi problemler yaşayan Serdar Ortaç, Bebek’te yaptığı açıklamada, Chloe Loughnan ile beş yıl süren evliliklerinin sürpriz bir şekilde 2019'da tek celsede bitiren ünlü şarkıcı, eski eşinin nafaka için kendisini zorladığını ifade etti.

“Bende parası kalmaz, insanlar böyle”

Chloe Loughnan'ın nafaka için kendisine dava açtığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama yapan Serdar Ortaç,"Eskiden problem yaratmıyordu fakat coştu demek ki. Eve haciz göndermiş, ödeyeceğiz tabii ki. Bende parası kalmaz ama insanlar böyle... Yapacak pek bir şey yok." sözleriyle eski eşine sitemde bulundu.

Meslektaşı Seçil Gür ile de ayrıldıklarını ifade eden Serdar Ortaç, "Nazar değdi herhalde. Seçil Hanım'la olmadı, yürümedi. Bir anda olmadı. Şu an için bir şey bilmiyorum, kısmet." ifadelerini kullandı.

“Ödeyemiyorum Chloe”

1 milyon liralık tazminatı 24 taksitle ödemeyi kabul eden Serdar Ortaç, daha sonra bu ödemeler konusunda sıkıntı yaşamıştı. Geçen yıl Chloe Loughnan, konuya ilişkin "5-6 aydır Serdar nafaka ödemiyor. Bir kere aradı ‘Chloe, ödeyemiyorum’ dedi. ‘Neden?' demedim bile. İki yıl boyunca her ay ödeyecekti ama canı sağ olsun." açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar (0)