Kazak müzisyen Dimash, İstanbul'u sallayacak: "Sürprizler hazırladım"

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Kazak müzisyen Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda sahne alacak. 30'uncu doğum gününde sahneye çıkacak müzisyen, konser öncesi açıklamalarda bulundu.

KÜLTÜR-SANAT 01.05.2024, 09:53 02.05.2024, 09:21 Hakan Öksüz
Kazak müzisyen Dimash, İstanbul'u sallayacak: "Sürprizler hazırladım"

Türk dünyasının son zamanlardaki önemli yıldızlarından biri olan müzisyen Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Türkiye'de stadyum konseri verecek. 6 oktav ses yelpazesine sahip Kazak müzisyen, İstanbul'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

Beşiktaş Tüpraş Stadyumunda sahne alacak

Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 30. yaş gününde sahneye çıkacak olan Dimash Qudaibergen'in Kazakistan'da başlayan müzik yolculuğu, dünyaya yayıldı. Dünyanın her bölgesinde milyonlarca hayrana sahip olan Dimash Qudaibergen'in İstanbul'daki konseri öncesi heyecan tavan yaptı.

Altı farklı enstrümanı çalabiliyor

12 dilde şarkı söyleyebilen Kazak müzisyen, altı farklı enstrümanı çalabiliyor. Sanat yolculuğuna tiyatro sahnesinde başlayan Qudaibergen, Çin'de kazandığı ses yarışması ile ilk kez büyük kitleler tarafından tanındı. 

"Gördüğünüz ilk Dimash'tan daha farklı biriyim"

Konser öncesi konuşan Qudaiberge, "Dünyadaki en meşhur stadyumlardan birinde 30. yaş günümü kutlayacağım. İstanbul'a daha önce birçok kez gittim. Çok sevdiğim bir şehir. Türk insanı, misafirperverliği ile tanınıyor. Konserimde onlar için bazı sürprizler hazırladım. Gördüğünüz ilk Dimash'tan daha farklı biriyim. Daha deneyimliyim ve akıllandım." dedi.

Türkçe şarkı da söyleyecek

Ailesinin sanatla iç içe olduğunu, annesinin bir soprano olduğunu belirten Kazak şarkıcı, "Belki annem ile alakalı bir sürpriz de olabilir konserde. Ayrıca Türkçe şarkı söylemeden de sahneden inmeyeceğim." dedi.

Yorumlar (0)