Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayet şüphelileri hakkında yeni gelişme

Yeşilköy’de bir balık restoranında husumetli taraflar arasında çıkan çatışmada öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Şüpheli konumda olan 12 kişi, ek gözaltı süresi alınmak amacıyla adliyeye sevk edildi. 

GÜNDEM 03.02.2022, 17:37 04.02.2022, 15:27
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayet şüphelileri hakkında yeni gelişme

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde İstanbul Yeşilköy’deki bir balık restoranında öldürülmüştü. Husumetli iki grup arasında arabuluculuk yapmak amacıyla restoranda bulunan Mahmutyazıcıoğlu, gruplar arasında çıkan çatışmada vurulmuştu. Aynı zamanda öldürüldüğü restoranın ortağı olan Avukat, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 



12 şüphelinin gözaltı süresi devam ediyor 

Cinayetin ardından katil zanlılarının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştı. Olaya karıştığı belirlenen 12 kişi gözaltına alınmış ve 31 Ocak Pazartesi günü şahıslar için 4 günlük ek gözaltı süresi istenmişti. Bugün dolan gözaltı süresinin uzatılması için şahıslar bugün yeniden adliyeye sevk edildi. Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen katil zanlılarının gözaltındaki işlemleri devam ediyor.  

Yorumlar (0)