Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürüldü

Eski Beşiktaş yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de bulunan bir balıkçıda, silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. 

GÜNDEM 27.01.2022, 07:44 27.01.2022, 10:06
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürüldü

Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir balıkçıda yemek yiyen Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece 00.30 sıralarında kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Mahmutyazıcıoğlu yaşamını yitirdi, şoför yaralandı

Saldırı sonucunda kanlar içinde yerde kalarak ağır bir şekilde yaralanan Mahmutyazıcıoğlu'na olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Sağlık ekiplerinin incelemeleri sonrasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği, kendisiyle beraber aynı mekanda olan ve yaralanan şoförünün ise sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yaşamını yitiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ünlü sunucu Ece Erken ile evliydi.

Beşiktaş’tan taziye açıklaması

Beşiktaş Spor Kulübü’nde de daha önce yöneticilik yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili Beşiktaş Kulübü tarafından, olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı paylaşıldı. 

Beşiktaş Kulübü’nün yayınladığı taziye mesajında, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, yaşamını yitirdiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz." sözlerine yer verildi

Yorumlar (0)