Ece Erken yıkıldı: ’Keşke ben ölseydim!’ Cenazede yürek yakan anlar!

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren, sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Taziye ziyaretlerinin yapıldığı sosyal tesise, eşinin fotoğrafının yer aldığı bir çerçeve ile gelen Erken, "Çok erken gitti. Keşke onun yerine ben ölseydim" sözleriyle gözyaşı döktü.

GÜNDEM 28.01.2022, 15:23 28.01.2022, 15:51
Ece Erken yıkıldı: ’Keşke ben ölseydim!’ Cenazede yürek yakan anlar!

Önceki gün İstanbul Bakırköy'de gece saatlerinde yaşanan olayda, sunucu Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranındaki silahlı saldırı sonrası yaşamını yitirdi.  

Memleketi Rize’de defnedilecek

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinden sonra uçakla dün gece Trabzon'a, ardından kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesine getirildi. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Gavra Camii morguna getirildi.

Sabah saatlerinde Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun annesi Hacer, babası Akif Mahmut ile birlikte ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, "Acımız çok büyük. Bu durumda ne söylenebilir ki" şeklinde konuştu. 

Ece Erken: ‘Keşke ben ölseydim’

Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de taziyelerin kabul edildiği tesise geldi ve yakınlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının olduğu çerçeveyi taşıyan ünlü sunucu Ece Erken, "Çok erken gitti. Keşke onun yerine ben ölseydim" sözleriyle gözyaşı döktü.

Mahmutyazıcıoğlu için ikindi vakti bir cenaze namazı kılınacak.

Yorumlar (0)