Cinayet zanlılarının yakalanması sonrası Ece Erken’den ilk paylaşım

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şüphelilerin yakalanmasının ardından sosyal medya üzerinde paylaşım gerçekleştirerek, “Allah’ım çok büyüksün çok… Ne çektiysek o da çeksin” yazdı.

GÜNDEM 29.01.2022, 15:13 29.01.2022, 15:21
Cinayet zanlılarının yakalanması sonrası Ece Erken’den ilk paylaşım

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde ortağı bulunudğu restoranda silahlı saldırıya uğrayıp öldürülen Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine dair yeni gelişmeler meydana geldi.

Yürütülen soruşturma dahilinde 11 şüpheli kişi tespit edildi.

Eş zamanlı 19 adrese operasyon yapıldı

Yapılan operasyonda kasten öldürme eylemini yaptığı belirtilen Ali Yasak ve Kadir Yasak’ın da içlerinde olduğu 11 şahıs, 19 ayrı adrese yapılmış olan eş zamanlı operasyonda kıskıvrak yakalandı.

İlk paylaşımı gerçekleştirdi

Şüphelilerin yakalanmasının ardından sunucu Ece Erken, sosyal medya sitesinden paylaşım gerçekleştirdi. Erken, “Şükürler olsun Rabbim, ne çektiysek o da çeksin Allah’ım… Allah’ım çok büyüksün çok.” dedi.

“Bizi yaşarken öldürdüler”

Ece Erken, Instagram hesabında zanlıların yakalandığı anlara dair videonun altına şu notu düştü:

“Sayın İçişleri Bakanımız ve emniyet birimlerimizden Allah razı olsun. Bu kişiler yakalanana dek nefes alamadık biz. Giden can geri gelmez ancak cezasız kalmaması işledikleri suçların… Şükürler olsun. En ağır cezayı alsınlar, yalvarıyorum. Yaşarken bizleri öldürdüler. En ağır cezayı alsınlar… Rabbim hem ahirette hem de bu dünyada gün yüzü göstermesin.”

Yorumlar (0)