Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme: 11 kişi adliyede 

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden olan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun bir restoranda öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 11 kişinin sorgusu sona erdi. Şahısların ayrıntılı olarak sorgulanabilmesi için 4 gün ek gözaltı süresi istenmiş ve bu talep onaylanmıştı. Ancak bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen habere göre 11 zanlı, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. 

GÜNDEM 31.01.2022, 14:50 01.02.2022, 09:12
Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme: 11 kişi adliyede 

Sunucu Ece Erken’in eşi, Beşiktaş’ın eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesi Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’ndaki bir restoranda aralarında alacak-verecek meselesi bulunan kişilerle bir araya gelmişti. Görüşme sırasında çıkan çatışmada Mahmutyazıcıoğlu, vefat etmişti.  



Husumetli gruplara arabuluculuk yapıyordu 

Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun, aralarında mesele bulunan iki gruba arabuluculuk yaptığı belirtilmiş ve ölümünün hemen ardından Ali Yasak ile Kadir Yasak’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlıların devam eden sorgusu için savcılıktan 4 günlük ek gözaltı süresi istenmişti ve bu talep de savcılık tarafından kabul edilmişti. 



4 günlük ek süre kullanılmadı 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 11 zanlıyı bugün adliyeye sevk ettiği belirlendi. Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen zanlıların buradaki işlemleri devam ediyor. 

Yorumlar (0)