Erdoğan'dan "AK Parti'de değişim" mesajı: "Yeni yüzler, yeni sesler!"

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi bugün Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Delegelerin oylarıyla AK Parti'nin yeni A Takımı belirlenecek. Kongre öncesi salon önünde toplanan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni seslerle ve yeni yüzlerle AK Parti'yi güçlendireceğiz." diyerek değişim mesajı verdi.

GÜNDEM 07.10.2023, 11:51 Hakan Öksüz
Erdoğan'dan "AK Parti'de değişim" mesajı: "Yeni yüzler, yeni sesler!"

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti'de olağanüstü kongre heyecanı yaşanıyor. Ankara Spor Salonu'nda bugün gerçekleştirilecek kongrede yeni parti yönetimi seçilecek. "Türkiye Yüzyılı" temasıyla yapılacak kongrede AK Parti'nin A Takımı belirlenecek.

"Yeni seslerle AK Parti'yi güçlendireceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongresi öncesinde otobüse çıkarak vatandaşlara seslendi. Bugünün AK Parti için müstesna bir gün olduğunu kaydeden Erdoğan, "4. olağanüstü büyük kongremizi yapacağız. Yeni yüzlerle ve yeni seslerle AK Parti'yi güçlendireceğiz. Delegelerimizin oylarıyla kurmay kadromuzu seçeceğiz." dedi.

"6'lı masanın başkanları parlamentoda yok"

Konuşmasında muhalefeti eleştiren Erdoğan, "6'lı masaydı, 116'lı masa oldu. Peki şimdi o masadan parlamentoya giren var mı? Masanın başkanları, parlamentoda yok. Cumhur İttifakı ise tüm gücüyle parlamentoda. Bizi yıldırmak isteyenlere, aba altından sopa gösterenlere boyun eğmeyeceğiz. Terör örgütlerini kullanarak bizi köşeye sıkıştıramayacaklar. Türkiye'nin güvenliği için gerekenleri yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Kapı kapı dolaşacağız" 

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimleri hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "O seçimlere nasıl hazırlandıysak, 31 Mart'a da öyle hazırlanacağız. 31 Mart öncesi kapı kapı dolaşacağız." dedi.

Yorumlar (0)