Netanyahu’dan yeni açıklama: İsrail'in Hamas'a vereceği cevap tüm Ortadoğu'yu değiştirecek

Hamas'ın 7 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinde başlattığı operasyona yönelik karşılık veren ve 50 yıl sonra ilk defa savaş ilan eden İsrail yönetiminden yeni açıklama geldi. Operasyonla ilişkin bilgi paylaşan Başbakan Netanyahu, "Hamas'a vereceğimiz cevap Ortadoğu'yu tamamen değiştirecek. Hamas'ın başına gelecek olaylar korkutucu olacak. Altına bakılmadık taş bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

DÜNYA 09.10.2023, 16:43
Netanyahu’dan yeni açıklama: İsrail'in Hamas'a vereceği cevap tüm Ortadoğu'yu değiştirecek

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı ‘Aksa Tufanı’ operasyonuna yönelik karşılık veren ve 50 yıl sonra savaş ilan eden İsrail'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi. Gazze'ye yönelik saldırılarılar düzenlemeye devam eden İsrail devleti Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İsrail'in Hamas'a vereceği cevap Ortadoğu'yu tamamen değiştirecek" şeklinde konuştu.

Netanyahu’dan dikkat çeken açıklama

İsrail Başbakanı Netanyahu bugün yaptığı açıklama ile İsrail'in Filistinli silahlı kişiler tarafından gerçekleştirilen benzeri görülmemiş saldırıya karşı verdiği tepkinin Orta Doğu'yu tamamen değiştireceğini söyledi.

"Hamas’ın başına gelecekler korkutucu!"

Açıklamalarıyla dikkat çeken bir çıkış yapan Netanyahu sözlerine şu şekilde devam etti; " Hamas'ın başına gelecek olaylar korkutucu olacak. Altına bakılmadık taş bırakmayacağız."

Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Netanyahu'nın söz konusu mesajı güney sınır kasabalarının belediye başkanları ile konuştuğu toplantıda verildi. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Yorumlar (0)