Kylie Jenner'ın İsrail paylaşımı olay oldu, kısa sürede sildi!

Gazze'de İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalara ilişkin bir paylaşımda bulunan Kylie Jenner, tarafını açıkladıktan sonra gelen tepkiler üzerine gönderiyi sildi. 26 yaşındaki Jenner'ın, bu paylaşım nedeniyle yakın arkadaşı Bella Hadid ile bozuştuğu iddia ediliyor.

MAGAZİN 09.10.2023, 16:42 Hakan Öksüz
Kylie Jenner'ın İsrail paylaşımı olay oldu, kısa sürede sildi!

Hamas'a bağlı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın baskınına İsrail ordusunun karşılık vermesi, Gazze'nin kan gölüne dönmesine neden oldu. Gazze'de yaşanan şiddet sarmalına yönelik açıklamalarda bulunan bazı ülkeler itidal çağrısında bulunurken bazı ülkeler İsrail ya da Filistin'e desteklerini açıklıyor.

Ünlüler de Gazze'deki olaylara ilişkin paylaşımlarda bulunuyor. İki taraftan da çok sayıda kişinin öldüğü çatışmalar hakkında paylaşım yapan ünlülerden biri de Kardashian/Jenner kardeşlerin en küçük üyesi olan Kylie Jenner oldu. 

Paylaşımı 1 saat içinde sildi

26 yaşındaki Kylie, "Stand With Us" isimli İsrail yanlısı hesabın "Her zaman İsrail halkının yanındayız" şeklindeki gönderisini Instagram'dan paylaştı. Bazı sosyal medya takipçileri, Filistin bayraklarıyla verdikleri yanıtlarda Kylie Jenner'a öfke kustu. Tepkilerin ardından Kylie Jenner'ın söz konusu paylaşımı sildiği görüldü.

"Sadece rüzgarın estiği yöne göre paylaşım yapıyor"

Kylie'nin paylaşımı silmesi hakkında yorum yapan bir kullanıcı, "Gönderiyi silmesi daha kötü oldu. Paylaşım yaptığı konular hakkında ne kadar az bilgili olduğunu, sadece rüzgarın estiği yöne göre gönderiler yayımladığını göstermiş oldu. O, bunu yalnızca konuşulmak için yaptı. Geri teptiğini görünce de sildi." ifadelerini kullandı.

Filistin'i destekleyen Bella Hadid ile arası mı açıldı?

Bazı kullanıcılar, Filistin destekçisi olan Bella Hadid'in yakın arkadaşı olan Kylie Jenner'ın paylaşımı silme gerekçesinin bu olduğunu öne sürdü. iddialara göre söz konusu paylaşım nedeniyle iki ünlü modelin arası açıldı. 

Babaları Muhammed Hadid'in Filistinli olması nedeniyle Bella Hadid ve Gigi Hadid kardeşler, Filistin konusunda son derece duyarlı. Hadid kardeşler, geçmişte Filistin'i destekleyen açıklamalarda bulunmuştu.

Yorumlar (0)