Eski eşler yeni dizide karı kocayı canlandıracak

Korkma Ben Yanındayım isimli yeni dizi ile anlaşan oyuncu Şevket Çoruh, eski eşi ve aynı zamanda meslektaşı olan Günay Karacaoğlu ile partner oldu. Seneler önce boşanan ünlü çift, dizide karı kocayı canlandıracak.

MAGAZİN 09.10.2023, 17:14 10.10.2023, 18:31
Eski eşler yeni dizide karı kocayı canlandıracak

16 yıl oyuncu kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığını açıkladıktan sonra Tetikçinin Oğlu'nda oynayan ancak ekran macerası kısa süren Şevket Çoruh, yeni sezonda Korkma Ben Yanındayım isimli dizi ile anlaştı. Sevilen oyuncu Çoruh, dizide eski eşi Günay Karacaoğlu ile karı koca bir çifti canlandıracak.

Seher ve Nihat’ı canlandıracaklar

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kendisine gelen dizi senaryolarını okuyup, değerlendiren Şevket Çoruh, FOX'un yeni projesi olan Korkma Ben Yanındayım dizisi ile anlaştı. Çoruh’un ve 1993-2004 yılları arasında evli olduğu başarılı oyuncu Günay Karacaoğlu da aynı yapımla anlaştı. Fikret Reyhan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, senarist Erkan Birgören'in ise kaleme aldığı dizide Şevket Çoruh deniz feneri bekçisi olan Nihat'a, Günay Karacaoğlu ise kızı İnci'nin okulunda çalışan Seher'e karakterine hayat verecek.

Baba Sahne’de birlikte çalışıyorlar

Evliliklerinden bir kız çocuğu olan Günay Karacaoğlu ve Şevket Çoruh, boşandıktan sonra arkadaş kalmayı başaran nadir çiftlerden oldu. İkili, uzun senelerdir Baba Sahne'de de birlikte rol almaya devam ediyor. Şevket Çoruh, 2018 yılında ise Özge Turna ile nikah masasına oturmuş ve 2020 yılında kızlarını kucağına alan çift nikahtan 5 yıl sonra geçen temmuz ayında bir düğün yapmıştı.

Günay Karacaoğlu ise 2022’de Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile yeniden dünya evine girmişti.

Yorumlar (0)