Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu tepkisi: "Yoruldum"

Genç oyuncu Alisa Sezen Sever, "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinde canlandırdığı "Umay" karakteri ile hayran kitlesini artırdı. Bazı hayranlarının Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na benzettiği 17 yaşındaki Alisa, bu duruma tepki gösterdi.

MAGAZİN 02.05.2024, 16:59 03.05.2024, 09:09 Hakan Öksüz
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu tepkisi: "Yoruldum"

"Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi, ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy gibi oyuncuların yer aldığı dizi, Show TV'de salı günü izleyenleri ekran başına kilitliyor.

Afra Saraçoğlu'na benzetiliyor

Dizide "Umay" karakterine hayat veren genç oyuncu Alisa Sezen Sever, kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizideki oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla takipçi sayısını artıran 17 yaşındaki Alisa, ekranların bir başka başarılı dizisi olan Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na benzetiliyor.

"Teşekkür ederim ama artık lütfen benzetmeyin"

Genç oyuncu, kendisi hakkında sık sık gelen Afra Saraçoğlu yorumlarından bunaldı. Bazı fotoğraflarda gerçekten de benzediğini kabul eden Alisa Sezen Sever, "Bazen ise hiç alakamız yok, benzemiyoruz. Benzetilmekten yoruldum. Teşekkür ederim ama artık lütfen benzetmeyin." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)