Süper Lig'de flaş ayrılık: Volkan Demirel istifasını yönetime sundu

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in istifa ettiği açıklandı.

SPOR 02.05.2024, 23:24 Şeyda Gül
Süper Lig'de flaş ayrılık: Volkan Demirel istifasını yönetime sundu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da alınan kötü sonuçların akabinde teknik direktör Volkan Demirel’in takımdan ayrılıp, ayrılmayacağı merak konusu olmuştu. Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı haberde, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in istifasını yönetime sunduğu ifade edildi.

İstifa sinyalini vermişti

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Demirel, “Belki istifa eder misin, etmez misin, tribünler bağırıyor, haklılar, saygı duyuyorum. Yazıyorlar, haklılar saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi bundan sonra, benden sonra buraya 4 maçlık birisi de gelse, belki istifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı” demişti.

Başımın üstünde yerleri var

“Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz. Ama 4 hafta boyunca şimdi ben buradayken takımı bırakmak, tabii ki 'git derlerse' yine giderim. Hiç başımın üstünde yerleri var. Hiç öyle bir derdim de yok ama 4 hafta boyunca burada nasıl bir sene bütün mücadeleleri biz verdiysek, bu ekiple çalışanlarla, futbolcularla nasıl bir mücadeleyi verdiysek, bundan sonra da 4 maç vereceğiz” ifadelerini kullanan Demirel, ondan sonra da oluyorsa olacağını, olmuyorsa olmayacağını belirtmişti. Çünkü bu çocuklar her şarta ve koşula rağmen mücadele ettiklerini anlatan Demirel, “O yüzden saygıyla hak ediyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)