Çuvala koyup ölüme terk ettiler!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, hamile bir köpeği çuvalın içine koyup yol kenarına bırakarak ölüme terk etti.

YAŞAM 29.11.2019, 12:15
Çuvala koyup ölüme terk ettiler!

Osmaniye'de Kadirli-Sumbas ilçesi yolu üzeri Organize Sanayi Bölgesi ana giriş kapısının yanında yol kenarında hamile bir köpek çuval içine konulup ölüme terk edildi. 

O sırada otomobili ile yolda seyir halinde olan Menduh Çolakça isimli vatandaşın 7 yaşındaki oğlu, babasına çuvalın kıpırdağını söyledi. Menduh Çolakça ise bunun üzerinde arabayı durdurup araçtan inerek yol kenarına bırakılan çuvalın yanına gitti. Bu esnada bir köpeğin kafasının çuvaldan çıktığını gördü.

Çuvalı yırtarak köpeği ölmekten kurtaran Çolakça, köpeğin kafasına geçirilmiş ipi de çözdü. Daha sonra ipten ve çuvaldan kurtulan hamile köpek olayın gerçekleştiği yerden kaçtı.

Menduh Çolakça yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde oğlu ile seyir halindeyken oğlunun kendisine yol kenarında gördüğü bir çuvalın hareket ettiğini ve içerisinde köpek olduğunu söylediğini belirtti. Ve şöyle devam etti: Araçla çuvalın yanında durdum. Köpeği çuvaldan çıkardığımda köpeğin halime olduğunu fark ettim. Çuvaldan çıkınca köpek, sevinerek kaçıp gitti. Böyle vicdansızlık ve canilik olamaz."

Yorumlar (0)