Beşiktaş'ın amigosu Seyit Subaşı öldürüldü: Zanlının ifadesi ortaya çıktı

Bayrampaşa'da yer alan bir alışveriş merkezinde tabanca ile vurulan Beşiktaş’ın amigosu Seyit Subaşı yaşamını yitirdi. Subaşını vuran katilin verdiği ifade ise kan dondurdu.

YAŞAM 26.08.2022, 11:21 27.08.2022, 08:52
Beşiktaş'ın amigosu Seyit Subaşı öldürüldü: Zanlının ifadesi ortaya çıktı

İstanbul’un ilçesi olan Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinde bulunduğu sırada tabancalı saldırıya uğrayan Beşiktaş’ın amigosu Seyit Subaşı yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Edinilen bilgiye göre, alışveriş merkezinde bulunan bir kafede oturduğu sırada Seyit Subaşı (43), bir şahıs tarafından vuruldu.

Müdahalelere rağmen hayata tutunamadı

Saldırı sırasında ağır şekilde yaralanan Subaşı, bölgeye ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen Subaşı, hayata tutunamadı.

Olay yerinin yakınında bulundu, gözaltına alındı

Olay yerinin yakınlarında elindeki tabanca ile yakalanan 33 yaşındaki katil zanlısı Mustafa Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, emniyet güçlerinin zanlıyı olayın yaşandığı bölgenin 50 metre yakınında gözaltına aldığını kaydetti.

Kavga ettiler, ateş açtılar

Zanlının verdiği ifade ile ilgili konuşan Şenel, "Zanlıdan alınan ilk ifadeye göre, kişinin Beşiktaş taraftarı olduğu belirlendi. Beşiktaş-Karagümrük maçı sırasında Beşiktaş’ın amigoluğunu yapan Seyit Subaşı ile aralarında tartışma yaşandığını, maçın ardından Maçka Parkı'nda silahla tarafına bir el ateş edildiğini ancak isabet etmediğini söyledi. Bugün de AVM’de bu kişi ile karşı karşıya geldiğini ve kendisine yanında getirdiği silah ile ateş ettiğini ifade etti." diye konuştu.

Olay ile ilgili incelemelerin devam ettiğini ifade eden Kaymakam Şenel, ekiplerin araştırmaları sürdürdüğünü dile getirdi.

Yorumlar (0)