Ali Koç’tan adım: Mourinho ve Lukaku planını devreye soktu!

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Ali Koç'un gelecek sezon Jose Mourinho'yu teknik direktörlük görevine getirmek istediği iddia edildi. Ayrıca, sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik adamın eski öğrencisi olan Romelu Lukaku için temaslar kurduğu belirtildi.

SPOR 13.05.2024, 13:07 14.05.2024, 09:23 Buse Önder
Ali Koç’tan adım: Mourinho ve Lukaku planını devreye soktu!

Fenerbahçe'de, Trendyol Süper Lig'de bitime 2 hafta kala 93 puanla zirve takibini sürdürürken, gelecek sezonun planlamaları da hız kazandı.

Fanatik'in haberine göre, sarı-lacivertli kulüpte başkanlığa yeniden aday olan Ali Koç'un gelecek sezon teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getirmek istediği iddia edildi.

Bizzat görüşme sağlanacak

Fenerbahçe sportif direktörü Mario Branco'nun, gelecek sezon takımı çalıştırması için Jose Mourinho ile temas kurduğu belirtildi. Şu anda kulüpsüz olan Mourinho'ya Suudi Arabistan'dan da ilgi olduğu ifade edilirken, adaylık sürecinde Portekizli çalıştırıcı ile görüştüğü aktarılan Sadettin Saran'ın yönetime bu konuda yardımcı olacağı da söyleniyor.

Branco'nun maddi konularda belirli bir aşama kaydetmesi durumunda Ali Koç'un devreye girerek bizzat Mourinho ile görüşeceği belirtiliyor.

Lukaku transferine etkisi olacak

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldız golcü Romelu Lukaku'yu da gündemine aldığı da iddia edildi. Chelsea'nin 30 yaşındaki golcüyü bonservisiyle göndermeye öncelik verdiği belirtilirken, 40 milyon euroluk bonservis talebini karşılayacak bir takım olmadığı için Londra ekibinin yeniden kiralama yoluna gideceği ifade ediliyor.

Mourinho'nun Roma'ya kiralık giden Lukaku'yu ikna etmek adına önemli bir etken olacağı kaydediliyor.

Yorumlar (0)